Tgrt Haber

Lise müdür yardımcısı cinayetindeki gizem çözüldü! Talimat Yunanistan'dan gelmiş

28 Haziran 2024 11:24 - Güncelleme : 28 Haziran 2024 11:47
Lise müdür yardımcısı cinayetindeki gizem çözüldü! Talimat Yunanistan'dan gelmiş

Kocaeli'de 17 yaşındaki bri genç tarafından korkunç bir cinayete kurban giden müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç olayında dikkat çeken bilgilere ulaşıldı. Kardeşinin 10 gün önce bir cinayet işlediği öğrenilen Çoğaç'ın intikamı olarak Yunanistan'dan gelen talimatla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kocaeli’de geçtiğimiz günlerde korkunç bir cinayet yaşanmıştı. Okul müdür yardımcısı Mahir Çoğaç, 17 yaşındaki bir kişi tarafından trafikte silahla başından vurulmuştu.

Esrarengiz cinayetin sır perdesi aralandı.

Gözaltına alınan cinayet zanlısı 17 yaşındaki şüpheli ve ona yardım eden zanlının işlemleri sürerken olayla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. 

Lise müdür yardımcısı cinayetindeki gizem çözüldü! Talimat Yunanistan'dan gelmiş - 1. Resim

KARDEŞİ CİNAYET İŞLEMİŞ

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre park halindeki aracına bindiği sırada başından vurularak hayatını kaybeden Mahir Çoğaç cinayetini soruşturan Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çoğaç'ın kardeşi Yunus Çoğaç'ın Adana'da 10 gün önce cinayet işlediğini, öldürdüğü kişinin de 'Bayğaralar' adlı organize suç örgütü üyesi olduğunu belirledi.

Lise müdür yardımcısı cinayetindeki gizem çözüldü! Talimat Yunanistan'dan gelmiş - 2. Resim

ÖLDÜRÜLEN KİŞİ ÇETE ÜYESİYMİŞ

Kırmızı bültenle aranırken Yunanistan'da yakalanan Ramazan Bayğara'nın da intikam için cezaevinden Mahir Çoğaç'ın ölüm talimatını verdiği öğrenildi.

Olaylarla ilgisi olmayan eğitimcinin ise 17 yaşındaki tetikçi genç tarafından 'intikam' için öldürüldüğü belirtildi. Ramazan Bayğara'nın Türkiye'ye iade süreci devam ediyor.

Lise müdür yardımcısı cinayetindeki gizem çözüldü! Talimat Yunanistan'dan gelmiş - 3. Resim

Şüphelinin olaydan bir saat önce Mahir Çoğaç’ın evinin yakınında beklediği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...