Tgrt Haber

Liseli genci ölümü götüren kavganın görüntüleri ortaya çıktı: "Dizinle vur karnına, gücü kalmadı"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ocak 2024 15:34 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 15:38

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde liseli Kıvanç'ı ölüme götüren kavganın görüntüleri çıktı. Gençlerin korkunç kavgasında diğer arkadaşlarının olaya müdahale etmek yerine daha da kızıştırdığı anlar dikkat çekti.

Kocaeli​'nin İzmit​ ilçesi İnönü Caddesi'nde 2022 yılındfa parkta meydana gelen olayda, 16 yaşındaki lise öğrencisi Kıvanç Uman ile Y.K. (14) arasında kız meselesi sebebiyle kavga​ çıktı. Çıkan kavgaya 2 kişinin daha dahil olmasıyla korkunç anlar yaşandı. Peş peşe aldığı darbelerle sendeleyen Kıvanç ağır yaralandı. 

İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Kıvanç Uman, olaydan 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri; H.M.K. (16), Y.K. (14), Y.A. (16), Y.S.K. (15) ve A.B.K.'yı (16) gözaltına aldı. İfadeleri sonrasında Y.S.K. ve A.B.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sanıklar Y.K., Y.A. ve H.M.K. hakkında "kasten öldürme"; Y.S.K. ve A.B.K. hakkında ise "azmettirme" suçundan dava açıldı. Sanıkların dava süreci devam ediyor.Liseli genci ölümü götüren kavganın görüntüleri ortaya çıktı: "Dizinle vur karnına, gücü kalmadı"

"KARNINA DİZ AT"

Kıvanç Uman'ı ölüme götüren kavga​ görüntülerine İHA ulaştı. Görüntülerde ilk önce Kıvanç Uman ile Y.K.'nin kavga​ anları yer alıyor. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Kıvanç Uman'ın yere düştüğü, Y.K.'nin art arda vurduğu görülüyor. Ayrıca görüntüleri çeken çocukların ise "Vur len vur, devam, durma, patlatsana, vursana yüzüne, dizinle çak dizinle, gücü kalmadı çak artık. Karnına diz at" diye bağırdıkları duyuluyor. Y.K'den sonra H.M.K'nin gelerek Kıvanç Uman'a yumruk attığı görüntülerin son bulduğu görülüyor.Liseli genci ölümü götüren kavganın görüntüleri ortaya çıktı: "Dizinle vur karnına, gücü kalmadı"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...