Tgrt Haber

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı! Komşusunun kapısını piknik tüpüyle kırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2022 13:52 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 15:57

İstanbul'da madde bağımlısı bir genç, komşuna dehşeti yaşattı. Para isteğine olumsuz cevap veren komşusunun kapısına dayanan genç, piknik tüpüyle kapıyı kırdı.

İstanbul Esenyurt'ta madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç​, komşularını ve sokak sakinlerini yaptıklarıyla canından bezdirdi. Madde bağımlısını gencin, para isteyip de alamadığı zamanlarda komşularına şiddet​ uyguladığı öğrenildi.

KAPIYI KIRDIĞI ANLAR KAMERADA

Son yaşanan olayda ise yine para istediğinde olumsuz cevap alan genç, komşusunun kapısına dayandı. Kapıyı piknik tüpüyle kıran şüpheli, komşularına korku dolu anlar yaşattı. O anlar, çevredeki güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

"HAYATIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKEDE"

Konu ile ilgili konuşan apartman sakini, "Kabus yaşıyoruz, hayatımız ve çocuklarımız tehlikede. Gece vakti gelip kapımıza dayanıyor. Komşulardan gelip para istiyor. En son da gelip tüple kırmış" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...