Tgrt Haber

Baldızının düğününde dehşet saçan maganda: Keyfi yaptım

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Kasım 2022 12:03 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 12:12
Baldızının düğününde dehşet saçan maganda: Keyfi yaptım

Yurt dışından baldızının düğününe gelen bir maganda, havaya ateş açarak dehşet saçtı. Yakalanan magandanın, düğüne keyfe gelerek ateş açtığını söylediği ortaya çıktı.

Beyoğlu’nda yurtdışından gelen bir şahıs, baldızının düğününde adeta dehşeti yaşattı. Bulunduğu dairenin balkonundan defalarca havaya ateş açan şahıs, polis ekipleri tarafından olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Şahsın, ifadesinde düğünde keyfe gelerek ateş açtığını söylediği ortaya çıktı.

MAGANDA YAKALANDI

Vatandaşların kayda aldığı o anların ardından harekete geçen Beyoğlu​ İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, olay yerinde bir süre inceleme yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda balkondan ateş eden şahsın M.B. olduğu tespit edildi. Devam eden çalışmalarda şahıs, geçtiğimiz Çarşamba günü polis ekipleri tarafından olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.

Baldızının düğününde dehşet saçan maganda: Keyfi yaptım

YURT DIŞINDAN GELMİŞ

Gözaltına alınan şahsa emniyette, “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” adli işlem yapıldı. İfadesi de alınan şahsın, yurtdışından baldızının düğününe geldiği ve düğün esnasında keyif olarak hava ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.B., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Baldızının düğününde dehşet saçan maganda: Keyfi yaptım

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...