Tgrt Haber

Gece saatlerin korkunç olay! Makineli tüfekle evi taradı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2022 01:14 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 01:50
Gece saatlerin korkunç olay! Makineli tüfekle evi taradı: Ölü ve yaralılar var

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde gece saatlerinde yaşanan olay kan dondurdu. Motosikletle muhtar azasının evinin önüne gelen bir kişi, yanında getirdiği otomatik silahlı kurşun yağdırdı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Gaziantep​'in Nurdağı ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Kartal Mahallesi Muhtar Azası Mustafa Yılmazer'in evinin önüne motosikletle gelen bir kişi elindeki otomatik av tüfeğiyle eve kurşun yağdırmaya başladı.

Korkunç saldırıda Yılmazer'in karısı Havva Yılmazer ile 30 yaşındaki oğlu Cebrail Yılmazer hayatını kaybederken, gelini Pınar Yılmazer ile torunlar Ayaz ve Irmak Yılmazer yaralandı.

KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından bölgede geniş güvenlik tedbirleri alınırken Jandarma ekiplerinin aza Mustafa Yılmazer'in kardeşi olan A.Y'yi gözaltına aldığı öğrenildi. A.Y ile kardeşlerinin yaklaşık 5 yıl öncesine dayanan husumetleri bulunduğu ve aza Yılmazer'in olay esnasında evde bulunmadığı ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...