Tgrt Haber

Mal varlığı herkesi şaşırtmıştı! “Köpek velisi” Buket Özgünlü yine takipçilerinden para istedi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
12 Ağustos 2024 10:15 - Güncelleme : 12 Ağustos 2024 10:30
Mal varlığı herkesi şaşırtmıştı! “Köpek velisi” Buket Özgünlü yine takipçilerinden para istedi

Şanlıurfa’dan Ankara’ya getirdiği 35 köpeğin kuduz olduğu iddiasıyla tutuklanan “Köpek Velisi” olarak bilinen Buket Özgünlü Boyacı bu kez de engelli köpekleri alacağını iddia ederek sosyal medya kullanıcılarından para istedi.

Şanlıurfa’daki kuduz köpekleri Ankara​'ya getirdiği iddia edilen ve kamuoyunda “Köpek Velisi” olarak bilinen Buket Özgünlü 10 Haziran günü tutuklandı. Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı'nın kuduz köpekleri kaçırdığı iddiasından sonra hakkında bir dizi gerçek de ortaya çıkmıştı. 

6 yıl önce ev kirasını ödeyemediği için ev sahibiyle davalık olan Özgünlü'nün son 4 senede alınmış, üzerine kayıtlı 9 daire ve kiraya verdiği 2 depoya sahip olduğu öğrenildi.

Mal varlığı herkesi şaşırtmıştı! “Köpek velisi” Buket Özgünlü yine takipçilerinden para istedi - 1. Resim

YİNE TAKİPÇİLERİNDEN PARA İSTEDİ

Bir süre ortalardan kaybolan Özgünlü'nün son paylaşımı dikkat çekti. 5 köpek için padok yaptırması gerektiğini söyleyen Boyacı, takipçilerinden 67 bin liralık maliyete destek olmalarını istedi. 

Kamuoyunda ‘Köpek Velisi’ olarak tanınan Buket Özgünlü bu kez de engelli köpekleri alacağını iddia ederek paraya ihtiyacı olduğunu duyurdu.
 
Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...