Tgrt Haber

Son dakika! Malatya'da ağır hasarlı bina çöktü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
09 Mart 2023 23:00 - Güncelleme : 10 Mart 2023 00:01

Son dakika haberi: Adıyaman'da akşam saatlerinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki artçı depremin ardından Malatya'da ağır hasarlı bir bina çöktü. Yıkılan binada enkazında kimsenin olmadığı aktarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Malatya​'da ağır hasar alan bir bina çöktü. Battalgazi Mahallesi Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan binanın ilk iki büyük depremde bir kısmının yıkıldığı Adıyaman Sincik'teki 4,5 büyüklüğündeki depremle tamamen çöktüğü öğrenildi.

ENKAZ ALTINDA KALAN KİMSE YOK

Fuzuli Caddesi'nin önceki depremlerin ardından araç trafiğine kapatıldığı bildirilirken, yıkılan binada enkaz altında kalan kimsenin olmadığı belirtildi. Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yıkılan binanın olduğu alana gelerek incelemelerde bulundu.

ARAMA-KURTARMA EKİPLERİ BÖLGEDE

Arama-kurtarma ekipleri tamamen yıkılan binada inceleme yaptı. Binanın altında dükkanların olduğu ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük bir kısmının yıkıldığı bildirildi.

Son dakika! Malatya'da ağır hasarlı bina çöktü

 

Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...