Tgrt Haber

Son dakika! Malatya'da ağır hasarlı bina çöktü: 4 kişi yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber / İHA
25 Nisan 2023 17:25 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 18:09

Son dakika haberi: Malatya Küçük Mustafa Paşa Mahallesi Zapçıoğlu Caddesi ağır hasarlı bir bina çöktü. Binanın çökmesinin ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, enkaz altında birilerinin kalma ihtimaline karşı arama kurtarma çalışması başlatıldığı öğrenildi.

Malatya​'da 6 Şubat depremlerinin ardından ağır hasar alan 6 katlı bir bina yerle bir oldu. 

Hemen yanındaki hafif hasarlı bir başka 6 bina ise, çöken binanın etkisiyle zarar gördü. Binanın ikinci katında yaşayan aileden 4 kişi yaralandı. İtfaiye ve AFAD​ ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan 4 kişi hastaneye kaldırılırken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son dakika! Malatya'da ağır hasarlı bina çöktü: 4 kişi yaralı

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI BÖLGEDE

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Enkaz altında kimsenin olmadığı belirtilirken, ekipler yine de arama kurtarma çalışması başlattı. Yıkılan binanın bitişiğindeki hafif hasarlı binada bulunanların da tahliye edildiği öğrenildi.

Güvenlik çemberi altına alınan bölgede ekipler vatandaşların ağır hasarlı binaların etrafından geçmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber / İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...