Tgrt Haber

Malatya’da vahşet: Hamile eşini silahla öldürüp, intihar etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ocak 2023 06:07 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 06:14

Son dakika haberi: Malatya’da cani koca tartıştığı 30 yaşındaki hamile eşi Esengül Korkmaz’ı silahla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Koca cinayetine kurban giden Esengül Korkmaz’ın bir süre kadın sığınma evinde kaldığı öğrenilirken geriye ise 3 çocuğu kaldı.

Kadın cinayetlerine bir yenisi Malatya’da eklendi. Yeşilyurt​ ilçesinde gece saatlerinde iki katlı müstakil bir evde meydana gelen cinayette 33 yaşındaki K.K. ile eşi Esengül Korkmaz arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve cani koca eline aldığı silah ile eşini başından vurdu. Kanlar içinde yerde kalan talihsiz kadının ardından K.K. aynı silahla intihar etti.

BİR SÜRE KADIN SIĞINMA EVİNDE KALMIŞ…

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Esengül Korkmaz ve K.K.’nın kaldırıldığı Malatya​ Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Korkmaz’ın ayrıca hamile olduğu ve bir süre de kadın sığınma evinde kaldığı öğrenildi.

Talihsiz kadının cenazesi cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından K.K.’nin cenazesi ise hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...