Tgrt Haber

Malatya'da peş peşe depremler! AFAD verileri açıkladı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
22 Haziran 2024 19:29 - Güncelleme : 23 Haziran 2024 00:10
Malatya'da peş peşe depremler! AFAD verileri açıkladı

Son dakika haberi... Malatya'da peş peşe 3 deprem oldu. Depremler kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. AFAD ve Kandilli depremlerle ilgili verileri paylaştı...

Deprem​ bölgesi Malatya​ sallanmaya devam ediyor. Malatya'nın Akçadağ​ ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 3 saat sonra ise 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Ardından 23.29'da 3.2'lik bir deprem daha oldu.

AFAD​ VERİLERİ AÇIKLADI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. 18.30'da meydana gelen deprem çevre yerleşim yerlerinde kısa süreli olarak hissedildi. 

Malatya'da peş peşe depremler! AFAD verileri açıkladı - 1. Resim

PEŞ PEŞE SALLANDI

AFAD 21.29'da bir depremin daha olduğunu paylaştı. 4.0 büyüklüğündeki depremle ilgili olumsuz bir bilgiye yer verilmedi. Depremin merkez üssü ise Doğanşehir​ olarak paylaşıldı.

3. KEZ SALLANDI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 3.2 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini paylaştı. 5 kilometre derinlikte kaydedilen depremin merkez üssü Yeşilyurt olarak açıklandı.

SON DEPREMLER...

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...