Tgrt Haber

Malatya'da depremden kaçtı, Alanya'da kaza yaptı

09 Şubat 2023 20:22 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 20:37
Malatya'da depremden kaçtı, Alanya'da kaza yaptı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinde etkilenen illerden olan Malatya'dan, Antalya'ya giden depremzede yolda trafik kazası geçirdi. Can kaybının yaşanmadığı kazada, her iki araçta maddi hasar oluştu.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve çok sayıda binayı yerle bir eden depremin ardından Malatya​'dan, Antalya​'nın Alanya​ ilçesine gitmek üzere yola çıkan depremzede, yolda şanssız bir olay yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş merkezli 7,7’lik depremden etkilenen ve konaklamak için Antalya'nın Alanya ilçesine gitmek üzere yola çıkan depremzede Seyhan Y. idaresindeki otomobil, Gazipaşa ilçesinde hastane kavşağına geldiğinde Zeynep T.’nin kullandığı otomobille çarpıştı. 

Malatya'da depremden kaçtı, Alanya'da kaza yaptı

TUTANAK TUTUP OLAY YERİNDEN AYRILDILAR

Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Sürücüler kendi aralarında anlaşarak kaza tutanağı tutup, olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...