Tgrt Haber

Malatya'da doğalgaz borusu patladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Ekim 2023 15:30 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 15:46
Malatya'da doğalgaz borusu patladı

Malatya'da, altyapı çalışmaları esnasında doğal gaz borusu patladı. Ölen ya da yaralanan kimse olmazken ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya​'nın Battalgazi​ ilçesinde iş makinesinin altyapı çalışması için kazı yaptığı esnada doğal gaz borusu patladı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verilmesi üzerine olay yerine polis ve doğal gaz ekipleri sevk edildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Gazı kesen ekipler doğal gaz borusunu onardı.

ANKARA'DA DOĞAL GAZ PATLAMASI

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Mamak ilçesinde bir apartmandan sabah 07.10 sularında patlama​ sesi duyuldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevre güvenliği aldı. İtfaiye ekipleri ise patlamanın ardından çıkan yangına müdahale etti.

Patlamanın yaşandığı giriş kattaki evinde bulunan Fatma Köse'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Patlama nedeniyle çevredeki binalarda hasar oluşurken bazı dairelerde yaşayanlar tahliye edildi. İtfaiye, doğal gaz ve polis ekipleri olayın ardından binadaki incelemelerini sürdürüyor.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu, 1 kişinin hayatını kaybettiği ve konuyla ilgili gerekli teknik, yasal incelemelerin sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...