Tgrt Haber

Malatya'da meydana gelen depreme yayında yakalandı! Korku dolu anlar yaşadı

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ekim 2024 11:20 - Güncelleme : 16 Ekim 2024 15:04

Merkez üssü Malatya olan 5.9 büyüklüğündeki depreme yayında yakalanan sunucu, korku dolu anlar yaşadı. O anlar saniye saniye ekrana yansıdı.

Malatya​'da 5.9 büyüklüğünde deprem​ meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, deprem saat 10.46'da gerçekleşti. Şiddetli deprem Diyarbakır​, Elazığ​, Adıyaman​ ve çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er deprem sonrası açıklamada bulundu. Saha çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer; Şu ana kadar olumsuz bir ihbar almadıklarını ifade etti.


KORKU DOLU ANLAR KAMERAYA YANSIDI!

Malatya merkezli meydana gelen deprem sırasında yayın yapan sunucu korku dolu anlar yaşadı. O anlar saniye saniye ekranlara yansıdı.

Malatya'da meydana gelen depreme yayında yakalandı! Korku dolu anlar yaşadı - 1. Resim

SUNUCU O ANLARI ANLATTI

Malatya ERTV sabah programı sunucusu Hülya Kaya o anları anlattı.

Sunucu Kaya, “Sabah 10.00'da canlı yayınımıza başladık. Maalesef alıştık artık sürekli olarak depremlerle yaşayan bir şehirde depremlere alışmaya çalışan insanlarız. Ama bugün bir kez daha gördük, deprem çok şiddetliydi. Hakikaten çok kötüydü. Yani bunu tarif edebilmek mümkün değildir. Ama tam böyle normale dönmek için bir adım atıyorsun işte ev kiralıyorsun, hayatın normale çevirmeye çalışıyorsun, bir rutin devam ediyor diyorsun tekrar bir vuruyor. Tedirginlik yaşadık çünkü burası çelik konstrüksiyon bir yapı olduğu için ses çok geliyor, çok fazla sallantı var. O sırada hemen annen, baban, kardeşlerin, arkadaşların ve sevdiklerin aklına geliyor. Ulaşır mıyım, ulaşamaz mıyım, niye bu kadar uzun sürdü, merkez üssü neresi binlerce soru aklımdan geçiyor. Çok zor ve hakikaten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

Malatya'da okullara bir gün ara verildi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin16 Ekim 2024 11:48

Vay canına canlı yayın sırasında böyle bir şey yaşanmış demek ki hiç kimsenin de beklemediğini düşünüyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...