Tgrt Haber

Malatya'dan sonra Bingöl'de de deprem: Yurdun doğusu beşik gibi...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 05:50 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 06:20
Malatya'dan sonra Bingöl'de de deprem: Yurdun doğusu beşik gibi...

Malatya'da dün akşam saatlerinde meydana gelen 5,3'lük depremin ardından sabaha karşı da Bingöl sallandı. AFAD, son dakika deprem açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Türkiye, sallanmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinden Malatya​'da meydana gelen depremin ardından sabaha karşı bu kez de Bingöl sarsıldı.

Bingöl'ün Karlıova​ ilçesinde saat 04.55'te deprem​ meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre,  depremin büyüklüğü 4,3 olarak ölçüldü. Depremin 7,43 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

AFAD​ SON DEPREMLER...

MALATYA DEPREMİNDE 23 YARALI 

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde ise dün akşam saat 20.48'de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bilgi vermiş ve "Malatya’da 22, Adıyaman’da 1 kişi olmak üzere 23 vatandaşımız düşme veya yüksekten atlama sonucu yaralanmıştır" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...