Tgrt Haber

Malatyalı şehidin cenazesinde CHP'ye tepki: Özel'in gönderdiği çelengi parçaladılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Aralık 2023 13:44 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 15:03

Malatya’da PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenaze namazına gelenler CHP'ye tepki gösterdi. CHP lideri Özgür Özel'in gönderdiği çelenk, parçalanarak tören alanı dışına atıldı.

Irak​'ın kuzeyinde eli kanlı terör örgütü PKK​'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırılarda, 12 askerimiz şehit​ düştü. Şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın (22) Türk bayrağına sarılı naaşı, dün akşam memlekei Malatya'ta getirildi.

Şehide son görev için bugün öğle namazına müteakiben Malatya Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Cenaze namazı öncesinde vatandaşlar, DEM Partisi'neyerel seçimler için ittifak görüşmelerine giden CHP'ye ve onun lideri Özgür Özel'e sert tepki gösterdi.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE ÇELENGİ PARÇALADI

Törene katılan bir kişi, Özel'in gönderdiği çelengi parçalayarak, tören alanı dışına attı. Bu esnada cenazeye katılan vatandaşlar da alkış ve tekbirlerle çelengi parçalayan kişiye destek vererek, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez ve tekbir" sloganları attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...