Tgrt Haber

Maltepe'de bombalı pankart asan teröristler yakalandı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2023 09:22 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 09:33

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, 24 Mart’ta Maltepe’de bombalı pankart asan faillerden terör örgütü TKP/ML üyesi S.K., E.I., ve C.B. adlı 3 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Maltepe’de 24 Mart’ta, otobüs durağına bombalı pankart​ asanTKP/ML (Türkiye Komünist Partisi/Marksist Leninist) üyesi oldukları iddia edilen faillerin izini süren İstanbul Terörle Mücadele ekipleri, kimlik bilgileri ve eşkalleri saptanan şüphelilerin yakalanmasına yönelik bu sabah operasyonun düğmesine bastı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Örgüt adına eylem yaptıkları belirlenen S.K., E.I., ve C.B. isimli 3 kişi, özel harekat timleri ve TEM Şube ekiplerince yapılan baskında gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişilerin kaldıkları adreslerde yapılan aramalarda şüphelilere ait dijital materyallere ve yasaklı yayınlara incelenmek üzere el konuldu. Şüpheliler çok yönlü soruşturulmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...