Tgrt Haber

İstanbul Maltepe’de kan donduran cinayet: Yaşlı annesinin bakıcısını çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürdü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
16 Ekim 2022 14:58 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 15:14

İstanbul Maltepe’de Kamil Hakan isimli şahıs 84 yaşındaki annesinin bakıcılığını yapan 39 yaşındaki Nursel B.’yi darbettikten sonra çekiçle başına vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan katil zanlısının bakıcının çocuğunun gözleri önünde cinayeti işlediği öğrenildi.

İstanbul Maltepe’deki Zümrütevler Mahallesi’nde bir sitede bulunan 10 katlı binada bir çocuk annesi Nursel B. çekiçle başından vurularak öldürüldü.56 yaşındaki Kamil Hakan K. tarafından öldürülen genç kadın Kamil Hakan’ın 84 yaşındaki Demans hastası olan annesine evde bakıcılık yapıyordu.

ÇEKİÇLE BAKICI KADININ KAFASINA VURDU

Bugün öğle saatlerine doğru Kamil Hakan ile Nursel arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonrasında 56 yaşındaki şahıs, bakıcı kadına çocuğunun gözleri önünde çekiçle kafasına vurdu.

KATİL​ GÖZALTINA ALINDI

Çevredekiler sesleri duymasının ardından durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı ise polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gerçekler 16 Ekim 2022 15:20

Ona gözaltı yapmayacak polislerimiz olduğu yerde sert davranacak..Çünkü bizim türk milletinin çoğu iyilikten,ve güzellikten anlamıyor sert davranıp olduğu yerde yıkacan yere kolunu bacağını kıracan öbürlerinede ibreti alem olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...