Tgrt Haber

Manisa’da kadın cinayeti: Boşandığı eşini göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Şubat 2023 13:44 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 13:53
Manisa’da kadın cinayeti: Boşandığı eşini göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Manisa’da 3 yaşındaki kızının annesi olan boşandığı eşini göğsünden bıçaklayarak öldüren cani eski koca gözaltına alındı. Cinayet aletiyle kaçmaya çalışırken yakalanan eski koca ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kadın cinayetlerine bir yenisi maalesef Manisa​'da bir yenisi eklendi. Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde evlenen ve ardından Soma’ya taşınan 25 yaşındaki Emre S. ile eşi Bahar Kırbaş 2021 yılında boşandı. Çiftin 3 yaşında bir kız çocukları olurken bir süredir birlikte yaşadıkları öğrenildi. Dün akşam henüz bilinmeyen bir sebepten çift tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Emre S. boşandığı eski eşi Bahar Kırbaş'ı göğsünden bıçakladı.

GERİDE KIZ ÇOCUĞU KALDI…

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan bir çocuk annesi Bahar Kırbaş, 112 Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Cinayet​ şüphelisi eski eş Emre S. ise olay yerinden cinayet aletiyle kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayete ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, emniyetteki işlemleri tamamlanan Emre S., Soma​ Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...