Tgrt Haber

Manisa depremi sonrası Naci Görür'den hayati uyarı!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
25 Haziran 2024 07:55 - Güncelleme : 25 Haziran 2024 09:19
Manisa depremi sonrası Naci Görür'den hayati uyarı!

Manisa'nın Soma ilçesinde gece meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem başta İzmir olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den kritik bir uyarı geldi. Görür, "Hasarlı binalardan uzak durun" çağrısı yaptı.

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Gece 01.36 sıralarında Manisa​'da meydana gelen deprem​ vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu.

AFAD​'ın 4.8, Kandilli Rasathanesi'nin ise 5.0 olarak açıkladığı Manisa Soma​ merkezli depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den kritik bir uyarı geldi.  Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Hasarlı binalardan uzak durun" çağrısı yaptı.

Manisa depremi sonrası Naci Görür'den kritik uyarı! - 1. Resim

NACİ GÖRÜR'DEN KRİTİK UYARI

Manisa Soma merkezli depremi değerlendiren Naci Görür "Büyükışıklar - Soma / Manisa arasında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem Soma - Kırkağaç Fay Zonu'nun kuzeyinde, Büyükışıklar-Savaştepe arasında. Muhtemelen bu yörede yer alan ve Büyükışıklar'a doğru uzanan KD-GB uzanımlı kısa fayların devamında. Hasarlı binalardan uzak durunuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...