Tgrt Haber

Manisa merkezli 6 kentte dolandırıcılık operasyonu: 6 tutuklama!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Aralık 2023 15:20 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 15:38
Manisa merkezli 6 kentte dolandırıcılık operasyonu: 6 tutuklama!

Manisa merkezli dolandırıcılık operasyonunda 6 şehirde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa​ merkezli 6 ilde düzenlenen dolandırıcılık​ operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya hesaplarından alışveriş yapmak isterken dolandırılanların şikayeti üzerine söz konusu hesapları takibe aldı.

6 KENTTE OPERASYON!

İnşaat, giyim ve gıda ürünleri sattığını öne sürerek çok sayıda kişiyi dolandırdığı tespit edilen 7 zanlı Manisa, İstanbul​, Ankara​, Hatay​, İzmir ve Diyarbakır'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

6 TUTUKLAMA!

Adreslerde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital materyallere ve telefonlara el konuldu. Emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı. 1 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...