Tgrt Haber

Manisa sokakları Teksas'a döndü: Silahlı çatışmada iki kişi öldü

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Temmuz 2023 00:27 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 00:27
Manisa sokakları Teksas'a döndü: Silahlı çatışmada iki kişi öldü

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde husumetli iki grubun sözlü tartışması yerini bir anda silahlı çatışmaya bıraktı. Olayda kurşunla yaralanan iki kişi hayatını kaybetti.

Turgutlu​ ilçesine bağlı Urganlı Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında sözlü başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada iki kişi hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre saat 19.30 sıralarında iki grup, pazar yerinde karşılaştı.

İddiaya göre, Yusuf Görmez tabancayla Davut Demir’i vurdu. Bu sırada Yusuf Görmez de henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla vuruldu. 

Manisa'da  iki grup arasında sözlü başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada iki kişi hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Yusuf Görmez’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Ağır yaralanan Davut Demir de kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi’nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...