Tgrt Haber

Manisa'da dehşete düşüren kaza! Araç şarampole devrildi: 20 öğrenci yaralandı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Temmuz 2023 23:08 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 23:10
Manisa'da dehşete düşüren kaza! Araç şarampole devrildi: 20 öğrenci yaralandı

İzmir'den Manisa'ya yolculuk eden minibüs şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası minibüste bulunan yaşları 10 ile 15 arasında değişen 20’ye yakın çocuk ve yetişkinler yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Manisa​'nın Turgutlu​ ilçesinde yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Öğrencileri taşıyan minibüs İzmir’in Ödemiş ilçesinden, Manisa’nın Turgutlu ilçesine geldiği sırada şarampole yuvarlandı. Kazada 20 kişi yaralandı. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre E.B. idaresindeki 45 ADL 227 plakalı minibüs, Aşağıbozkır Mahallesi yakınlarında, iddiaya göre freninin boşalması sonucu şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine Turgutlu ve Manisa’dan 10’a yakın ambulans ile itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Manisa'da minibüs kazasında 20 öğrenci yaralandı

Kaza sonrası minibüste bulunan yaşları 10 ile 15 arasında değişen 20’ye yakın çocuk ve yetişkinler yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Turgutlu’da bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Manisa'da minibüs kazasında 20 öğrenci yaralandı

Öğrencilerin Turgutlu’dan, İzmir’in Ödemiş ilçesine türbe ziyaretine gittikleri ve dönüşte kaza geçirdikleri öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...