Tgrt Haber

Manisa'da feci kaza! İki otomobil birbirine girdi: 2 ölü, 1 yaralı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ocak 2024 23:01 - Güncelleme : 06 Ocak 2024 23:08
Manisa'da feci kaza! İki otomobil birbirine girdi: 2 ölü, 1 yaralı

Manisa'da kontrolden çıkan otomobilin karşı şeride geçerek hafif ticari araçla çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İstanbul-İzmir karayolunda meydana gelen feci kazada, seyir halinde olan Göngür Gaga (50) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjü aşıp karşı şeride geçerek Akhisar istikametinden Manisa'ya seyir halinde olan Naim B. (43) idaresindeki hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Otomobilin kullanılamaz hale geldiği kazada otomobil sürücüsü Güngör Gaga (50) ve eşi Hatice Gaga'nın (43) hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada ağır yaralanan hafif ticari aracın sürücüsü Naim B. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Naim B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

2 SAAT BOYUNCA TRAFİK DURDU

Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat boyunca İzmir-İstanbul karayolunda trafik durdu. Kaza yapan araçların olay yerinden çekilmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...