Tgrt Haber

Manisa'da kahreden kaza: 1 yaşında annesiz kaldı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Haziran 2023 16:13 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 16:57
Manisa'da kahreden kaza: 1 yaşında annesiz kaldı

Manisa’da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile çocuğuna otomobil çarptı. Kazada anne hayatını kaybederken, çocuk ise ağır yaralandı.

İzmir-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan Gülbahar Çevik (27) ile oğlu Mahmut Alp Çevik’e (1), Salihli​ istikametinden, Kula istikametine giden Esat K. (37) yönetimindeki otomobil çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen anne ve oğlu olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Mahmut Alp Çevik Salihli Devlet Hastanesine kaldırılırken, anne Gülbahar Çevik ise ilçedeki özel bir hastaneden, Turgutlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Anne Çevik, sevk edildiği hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, ağır yaralı Mahmut Alp Çevik’inde hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...