Tgrt Haber

Manisa'da kuyuya düşen baba ve oğlundan acı haber geldi: 10 saat sonra cansız bedenleri çıkartıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ocak 2023 05:53 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 06:17

Manisa’da su kuyusuna düşen baba ve 2 yaşındaki oğlunun cansız bedenlerine 10 saat sonra ulaşıldı. Acılı annenin ‘Yaşıyorlar mı’ sözleri yürekleri dağlarken olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Manisa’nın Salihli​ ilçesinde meydana gelen olayda 2 yaşındaki Batu Demir evlerinin karşısındaki arazide oynadığı sırada ayağının takılmasıyla 50 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Oğlunun kuyuya düştüğünü gören baba Aytuğ Demir ayakkabılarını çıkararak kuyuya girdi. Çevredekiler durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, UMKE, polis, jandarma ve çok sayıda personel sevk edildi.

10 SAAT SONRA CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

60’a yakın personelin görev aldığı kurtarma çalışmasında kepçe ve dozer yardımıyla kuyunun yanına 20 metrelik çukur açıldı. Çukurun yan tarafından açılan tünelden baba ve Aytuğ Demir ile oğlu Batu Demir’e ulaşılmaya çalışıldı. Ekipler tarafından halat yardımıyla çıkarılan baba ve oğlun cenazeleri ambulansa alınarak morga kaldırıldı. Bu sırada anne Yağmur Demir’in "Yaşıyor mu?" sözleri yürekleri dağladı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan olayla ilgili site yöneticisi H.A. ve kaçak sondajı yapan V.Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Manisa'da kuyuya düşen baba ve oğlundan acı haber geldi: 10 saat sonra cansız bedenleri çıkartıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...