Tgrt Haber

Manisa'da PKK operasyonu

08 Ocak 2016 13:24
Manisa'da PKK operasyonu

Manisa'da eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan terör örgütü üyesi 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'da eylem hazırlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan terör örgütü PKK üyesi 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, güvenlik güçleri, terör örgütü üyelerinin Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar bölgesinde barikat kurarak, yol kapatıp, güvenlik güçlerine molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenleyeceği ihbarını aldı.Bunun üzerine bölgede çalışma başlatan ekipler, Z.A, A.A. ve Y.S'yi gözaltına aldı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, çivi ve vidalarla güçlendirilmiş el yapımı bomba ile 11 molotofkokteyli bulundu.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.A ve Y.S. tutuklandı, Z.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...