Tgrt Haber

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı için açık kapı: Altılı Masa ne derse ona uyarız 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Aralık 2022 18:54 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 19:11

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir panelde, gençlerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili yöneltilen soruya Yavaş, açık kapı bıraktı.

CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, 'İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması' organizasyonunda "Hayırlı uğurlu olsun diyorum, haydi arkadaşlar başlıyoruz" ifadelerini kullanımış ve kürsüye Türk bayrağı rozeti ile çıkmıştı. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi adaylık​ konusunda 'kesin' söylemlerine neden oldu. 

YAVAŞ'TAN ADAYLIĞA AÇIK KAPI 

Katıldığı bir panelde üniversite öğrencileri ile buluşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş​, "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna, açık kapı bırakarak cevapladı. 

ABB Başkanı adaylık sorusuna, "Ben bu soruyu duymamak için hiçbir yere gitmiyorum. Sizlerin teveccühü, çok teşekkür ederim. Güzel bakan güzel görür. Ankara halkı bizi Ankara için seçti. Hizmet için bizi bekliyor. Bizden başka bir görev istenirse bu 6'lı masanın kararıdır" dedi. 

CHP'nin 'İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'ndan günler sonra, Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda açık kapı bırakması CHP içinde adaylık krizine yeni bir boyut kazandıracak.  

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ergin 6 Aralık 2022 19:18

Tırcı lazım ama

Sonraki Haber Yükleniyor...