Tgrt Haber

Mardin'de bomba yüklü araç bulundu

02 Mart 2016 10:53
Mardin'de bomba yüklü araç bulundu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ihbar üzerine yabancı plakalı otomobilde bulunan bomba düzeneği kontrollü şekilde infilak ettirildi.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kızıltepe'de duyarlı bir  vatandaşın "155 Polis İmdat" hattına yaptığı ihbarı değerlendiren güvenlik  unsurlarının Üçyol Kavşağı'nda yabancı plakalı araçta 12 kilogramlık 3 mutfak  tüpünün yer aldığı bomba düzeneği bulunduğunu tespit ettiği belirtildi. Düzeneğin, bomba imha uzmanlarınca etkisiz hale getirildikten sonra  kontrollü olarak infilak ettirildiği ve olayla ilgili bulunduğu belirlenen 6  kişinin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, "Bölücü terör örgütüyle  mücadelede yaptıkları destekler ile hep yanımızda olan vatandaşlarımıza minnettar  olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz" ifadelerine yer verildi. Öte yandan, patlayıcının infilak ettiriliş anı polis kamerasına  yansıdı.
 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...