Tgrt Haber

Mardin’de yabancı plakalı araca silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İHA/AA
19 Ocak 2023 05:48 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 09:58

Mardin’de gece saatlerinde yabancı plakalı bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılardan birinin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenilirken ölü sayısı böylece 4'e yükseldi. Öte yandan ekipler tarafından yapılan araştırma sonucunda cipte saldırıya uğrayan şahısların kimlikleri belli oldu.

Mardin’in merkez Artuklu​ ilçesine bağlı Yeniköy mevkiinde meydana gelen olayda yabancı plakalı bir araca silahlı saldırı​ düzenlendi. Araçta bulunan 5 kişi kurşunların hedefi olurken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve kolluk kuvvetleri sevk edildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı ilk müdahalede araçta kurşunların hedefi olan 5 kişiden 3’ünün hayatını kaybettiğini, 2’sinin ise ağır yaralandığını belirledi. Hayatını kaybeden ve yaralılar kentteki hastanelere sevk edildi. Ağır yaralananlardan birisinin daha kurtarılamaması ile ölü sayısı 4'e yükselmiş oldu. Ekipler tarafından yapılan incelemede saldırıya uğrayanların isimleri belirlendi. 

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Saldırıda, cipte bulunan Hındreen Abdullah Salih (39), Waheda Haedar Jasim (63), Abdullah Saleh Mustafa (69) ve Chiman Shaheen Khalid (75) hayatını kaybetti. Ahmed Jalaladeen İbrahim (45) ise yaralandı. Saldırganların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Mardin’de yabancı plakalı araca silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İHA/AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...