Tgrt Haber

Mardin'i sağanak vurdu! Dere taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

12 Nisan 2023 16:46 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 16:55
Mardin'i sağanak vurdu! Dere taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

Mardin'in Midyat ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerleri su altında kaldı. Dere taştı, araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarıda bulunduğu iller yağmura teslim oldu. Bu kentlerden biri de Mardin​. Midyat​ ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış​ nedeniyle yollarda su birikintisi​ oluştu, araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

EV​ VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI

İlçeye bağlı Yunusemre, Seyitler, Bahçelievler, Cumhuriyet, Sanayi, Gölcük ve Bağlar mahallelerinde sağanak sonucu yaklaşık 30 ev ve iş yerini su bastı. Midyat Belediyesi ekipleri, su baskınlarına müdahale etti.

Mardin'i sağanak vurdu! Dere taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

DERE TAŞTI

İlçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Beyazsu Mesire Alanı da yağıştan zarar gördü. Ortasından geçen dere, taşan mesire alanında bulunan birçok işletmeyi su bastı.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...