Tgrt Haber

Marketten alıp eve döndü, içinden çıkanı görünce şoke oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 11:52 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 12:03
Marketten alıp eve döndü, içinden çıkanı görünce şoke oldu

Elazığ’da bir kişi, marketten aldığı ekmeğin ardından evine geldi. Daha sonrasında ekmeği yemeye başlayan vatandaş, içinden ip çıktığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Elazığ​'ın merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda; bir vatandaş, marketten aldığı ekmekle eve döndü. Yemek esnasında ekmeği bölen vatandaş, içinden çıkan ipi görünce neye uğradığını şaşırdı.

Vatandaşın durumu, Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bildirdiği öğrenildi.

SULARIN ARASINDAN FARE ÇIKTI

Öte yandan bir mide bulandıran olay da Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşanmıştı. Alışveriş yapmak için zincir markete giren bir vatandaş, suların bulunduğu bölümde bir fare gördü. Gördüğü manzara karşısında şoke olan vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Su ve sodaların bulunduğu reyonda duran fareyi kaydeden vatandaş, “Burası Karaman. Görüyorsunuz reyonda kocaman bir fare. Sakarya Karaman'da markette kocaman fare, şu anda su stantlarının orada” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...