Tgrt Haber

Marmara Denizi'nde gemi battı: Personel son görüntüsünde işi için teşekkür etmiş

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Şubat 2024 14:18 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 14:21

Marmara Denizi'nde batan Batuhan A kuru yük gemisi personeli Doğuşcan Y'nin son görüntüsünde kendisine bu iş için yardımcı olanlara teşekkür etmiş.

Marmara Denizi​'nde batan geminin personeli Doğuşcan Y.'nin gemide çektiği videosunda kendisine iş bulmak için yardım eden şirkete teşekkür ettiği görüldü.

Marmara Denizi'nde İmralı Adası​'nın güneyinde batan kuru yük gemisinin kayıp 6 mürettebatını arama-kurtarma çalışmaları havadan, karadan ve denizden devam ederken, çalışmalara vatandaşlar da destek verdi. Kurulan kriz merkezinde harita ile tüm arama-kurtarma ekiplerinin yerleri belirlenerek, sahil kesimi karış karış aranıyor. Bölgede gemiler denizden, uçak ise havadan defalarca sorti yaparak arama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Marmara Denizi’nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinde, yağcı olarak çalışan Doğuşcan Y.'nin son görüntüleri ortaya çıktı. Balıkesir’in Marmara Adası’ndan Bursa’nın Gemlik ilçesine yük taşırken saat 06.32’de acil durum sinyali bildiren ve saat 07.12'de sinyal kesilen 69 metrelik Batuhan A​ adlı kargo gemisinin mürettebatlarından yağcı olarak görev yapan Doğuşcan Y.'nin sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüsü ortaya çıktı. Doğuşcan Y.'nin bilinen son görüntüsünde Batuhan A gemisinde çalışmasına yardımcı olan acente şirketine teşekkür ettiği görüldü.

Marmara Denizi'nde gemi battı: Personel son görüntüsünde işi için teşekkür etmiş - 1. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...