Tgrt Haber

Marmara'da mart kapıdan baktırdı: 2 ilimiz beyaza büründü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Mart 2024 15:51 - Güncelleme : 06 Mart 2024 15:59

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesinin ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 'sıcaklıklar düşecek' uyarısı gelmişti. Uyarının ardından Sakarya ve Kocaeli'nin yüksek kesimleri beyaza büründü.

Meteorolojinin uyarısıyla birlikte gece saatlerinde Sakarya’nın ve Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı​ etkili oldu. Bu çerçevede Sakarya’nın Hendek​, Kocaeli’nin ise Kartepe​ ilçelerinin yüksek kesimlerinde gece saatlerinde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde de devam eden yağış bölgeleri beyaza bürüdü, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Marmara'da mart kapıdan baktırdı: 2 ilimiz beyaza büründü - 1. Resim 

"GÖRÜYORSUNUZ, ANLATMAYA GEREK YOK"

Kar yağışının başladığını belirten İbrahim Ark, “Sakarya Hendek Dikmen Mahallesi bugün 6 Mart 2024 kar yağışı başlamıştır” derken Mehmet Köse, “Kar yağışı devam ediyor, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok” ifadelerine yer verdi.

Marmara'da mart kapıdan baktırdı: 2 ilimiz beyaza büründü - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...