Tgrt Haber

Marmaray'da insan seli! Kuyruğun sonu gözükmedi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Nisan 2024 23:21 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 23:22

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü itibarıyla Marmaray'da kalabalık arttı. Üsküdar Marmaray İstasyonu'nda bulunan insanlar, saatler süren bekleyişle karşı karşıya kalırken metrelerce kuyruk oluştu. 

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü, insanlar sahil ve parklara akın etti. Otobüsler ve deniz taşımacılığında gözlenen yoğun kalabalık, Marmaray Üsküdar İstasyonu'nda da benzer şekilde hissedildi. Ücretsiz seyehati fırsat bilen vatandaşlar kendini sokaklara attı. 

Marmaray'a binmek için sıra bekleyen Baturay Özat adlı vatandaş, "Bayramdan dolayı sanırım böyle oldu. İstanbul her zaman yoğun zaten. İnsanlar da dışarı çıkıyor gezmek için o yüzden yoğunluk var" dedi.

Marmaray'da insan seli! Kuyruğun sonu gözükmedi  - 1. Resim

"HEPİMİZ ZOR DURUMDAYIZ"

Gökçen Eğibakan isimli vatandaş ise, ulaşımın bayramda ücretsiz olduğunu hatırlatarak, "Böyle olması hepimizi zor durumda bırakıyor. Ulaşım bedava oluyorsa bir uygulama koysunlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...