Tgrt Haber

Marmaray'da intihar: Kendini raylara bıraktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 11:33 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 11:47

Marmaray Üsküdar istasyonunda, bir erkek vatandaş trenin istasyona yanaştığı sırada raylara atlayarak intihar etti. Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirilirken, seferler Sirkeci-Üsküdar arasında tek hattan yapılıyor.

İstanbul Üsküdar​'da Marmaray​'ı kullanmak isteyen vatandaşlar büyük bir şok yaşadı. Üsküdar durağında bir erkek, tam Marmara'yın istasyona yanaştığı sırada raylara atlayarak intihar​ etti. Acı olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Kahreden olayın ardından Marmaray sefeleri; Sirkeci-Üsküdar arasında tek hat olarak işletiliyor.

SEFERLER TEK HATTAN YAPILIYOR

Marmaray'dan yapılan açıklamada "Marmaray Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Sirkeci-Üsküdar arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

İKİ GÜNDE İKİ CAN

Öte yandan Marmaray Suadiye istasyonunda dün saat 10.15’te bir kişi kendisini raylara bırakarak intihar etmişti. Yaşanan olay nedeniyle seferleri aksayan Marmaray, "Suadiye istasyonunda saat 10.15 sıralarında meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Erenköy-Maltepe arası tek hat işletildiğinden #Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadelerine yer verilmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...