Tgrt Haber

Marmaray'da uzandığı görüntüsü gündeme oturmuştu! Tepki çeken şahıstan dava tehdidi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
12 Eylül 2024 07:43 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 09:41
Marmaray'da uzandığı görüntüsü gündeme oturmuştu! Tepki çeken şahıstan dava tehdidi

Marmaray'da terliklerini çıkarıp 3 kişilik yere uzanan işçi gördüğü tepkilerin ardından açıklama yaptı. Ağır koşullarda çalıştığını ve yorgun olduğunu iddia eden şahıs, fotoğrafını paylaşan kişileri dava edeceğini açıkladı.

İstanbul​'un en yoğun kullanılan toplu ulaşım​ hatlarından Marmaray​'da önceki gün bir cep telefonu ile çekilen fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ayağındaki terlikleri çıkararak 3 kişinin oturabileceği yere uzanan ve ayaklarını da kapı bölmesinin camına dayayan kişi büyük tepki çekmişti.

PERVASIZ YOLCU ORTAYA ÇIKTI

Fotoğrafın sosyal medyada büyük yankı bulmasının ardından söz konusu şahıstan açıklama geldi. "Haberlog" isimli sosyal medya hesabına açıklamada bulunan şahıs, inşaat işçisi olarak ağır şartlarda çalıştığını ve kimi zaman 3 saatlik uykuyla günü tamamladığını belirtti.

Marmaray'da uzandığı görüntüsü gündeme oturmuştu! Tepki çeken şahıstan dava tehdidi - 1. Resim

YORGUNLUK​ MAZERETİ

Marmaray'da dinlenmek için uzandığı ana ilişkin görüntünün hoş olmadığını kabul ederek herkesten özür dileyen fakat o anda uzanmasa yorgunluktan bayılabileceğini belirten işçi, "O gün Marmaray sakindi. İstanbul'dan Gebze'ye gidiyordum. Artık ayakta duracak halim kalmamıştı. İş çantamı kafamın altına yastık yaptım, uyuyakalmışım. Ben bir işçiyim. Bir oğlum var. Sabahtan akşama kadar alın terimle çalışıyorum" dedi.

HAKARETLERİ DAVA EDECEK

Fotoğraf üzerinden yapılan yorumlarda hararete uğradığını ifade eden şahıs, "Kimliğimi hedef gösteren, beni linç etmeye çalışan, ağır hakaretler ve küfreden birçok sosyal medya hesabını tespit ettik ve avukatımla birlikte gerekli hukuki adımları atıyoruz" ifadesini kullandı.

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kemal12 Eylül 2024 14:27

Bu şahsın bu hareketi hiç hoş değil sanırım bu şahıs bu hareketi bilinçli yaparak insanların kendisine hakaret etmesini istedi bu hareketi yapanları dâva ederek bir kaç bin lira gelir geleceğini düşünerek bu olayı bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum aksi takdirde normal bir insan bu hareketi yapmaz yapmamalı diye düşünüyorum

Cemre12 Eylül 2024 08:37

Bu kadar yorgun olsa marmarayda uyuyabilmek yerine biraz mola verip dinlenebilirdi kimse onu zorlamıyor ki böyle bir durumda kendini rahatsız etmemesi gerekir

Sonraki Haber Yükleniyor...