Tgrt Haber

Marmaris'te çocuk yaştaki kızların "erkek" kavgası: Görenlerin ağzı açık kaldı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ağustos 2024 18:04 - Güncelleme : 04 Ağustos 2024 22:14

Tatil beldesi Marmaris'te genç kızların iki kızı evire çevire dövdüğü anlar görenleri şaşkınlığa uğrattı. Henüz 14-15 yaşlarındaki kızların kavgasını yetişkinler bile engelleyemedi.

Muğla’nın Marmaris​ ilçesinde kızların bir erkek​ için girdiği kavga​ "pes" dedirtti. Yaşlarının 14-15 olduğu tahmin edilen 6 genç kız​ iki genç kıza hesap sormaya gidip saçlarından sürükleyerek dövdü.

Yanlarında yetişkin bir erkek olmasına rağmen ağza alınmayacak küfürlerle zorbalık yapan kızlar, uyguladıkları şiddeti kayda aldılar. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Marmaris'te çocuk yaştaki kızların

SEVDİKLERİ ERKEKTEN UZAK DURMASINI İSTERİLER

Marmaris'te bir araya gelen 6 kız çocuğu, iddiaya göre sevdikleri bir erkekten uzak durmasını istedikleri F.K. ve A.A. isimli kızları yanlarına çağırıyor. Çağrılan yere gelen kızları adeta evire çevire döven 6 kızı, yanlarında bulunan bir erkek engellemek istese de başarılı olamıyor. Şiddete uğrayan kızların şikayeti üzerine olay esnasında çekilen görüntüleri de ele geçiren polis ekipleri, akranlarına şiddet uygulayan 6 kız ve ailesi hakkında işlem başlattı.

SOSYAL MEDYADAN DA YAYINLADILAR

F.K. ve A.A. isimli kızlar ve aileleri tarafından yapılan şikayet üzerine başlatılan çalışmalarda, diğer kızların uyguladıkları şiddeti kayda alıp sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ortaya çıktı. Görüntü kayıtları ile birlikte çalışma başlatan polis ekipleri zorbalık yapan tüm kızların kimliklerini ve adreslerini tespit etti. Şiddet uygulayan kızlar ve aileleri hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenilirken, mağdur kızlar ve ailelerinin mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Turgut 4 Ağustos 2024 19:29

Cocuk ilk terbiyeyi evde alır

Sonraki Haber Yükleniyor...