Tgrt Haber

Son dakika! Marmaris'teki orman yangınında cinayet iddiası

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Haziran 2023 18:07 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 18:52
Son dakika! Marmaris'teki orman yangınında cinayet iddiası

Havaların ısınmasıyla birlikte artan sıcaklıklar orman yangını haberlerini de beraberinde getirdi. Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yerleşim yerlerine yakın bir konumda orman yangını başladı. Ekipler yangına müdahale ederken bir erkek cesedine rastladı. Çıkan yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı iddia edildi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcaklıklar artışa geçti. Artan sıcaklıklar orman yangınlarını da tetikledi. Marmaris​'in Sarıana Mahallesi’nde yerleşim yerine yakın ormanlık alanda ormanlık alanda yangın çıktı. 

Yükselen dumanların fark edilmesi üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü,Marmaris ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

ERKEK CESEDİ BULUNDU! 

Yangın bölgesinde devam eden söndürme çalışmaları sırasında yanan ormanlık alanda bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı iddia edildi. 

Bulunan cesetle ilgili Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlatırken,orman yangını​ ile bağlantısının bulunma ihtimali, yapılacak olan araştırmaların ardından belli olacak. 

Son dakika! Marmaris'teki orman yangınında cinayet iddiası

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...