Tgrt Haber

Mart ayında yaz havası: Termometreler 30'a yaklaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Mart 2024 11:57 - Güncelleme : 03 Mart 2024 12:00
Mart ayında yaz havası: Termometreler 30'a yaklaştı

Adana’da Mart ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Kışın bir türlü gelmediği Adana'da bugün termometreler 25 dereceyi gösterdi. Yaz havası yaşayan vatandaşlar parklara ve mesire alanlarını doldurdu.

Kış​ aylarının uğramayı unuttuğu Adana’da mart​ ayının başında hava sıcaklığı​ 25 dereceleri gördü. ölçüldü. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, parklara ve mesire alanlarını doldurdu.

"KIŞI HİÇ GÖRMEDİK"

Sıcak havayı fırsat bilip ailesiyle birlikte uçurtma uçurmaya gelen Melik Azad Tekin, “Adana sıcağında hep beraber çıkalım dedik, toplandık, kardeşlerimi alıp geldim. Uçurtma uçururuz hem de vakit geçirmiş oluruz diye düşündük. Mart ayının başındayız, kışı hiç görmedik, yazın sıcaklığını şimdiden hissediyoruz” dedi.

Mart ayında yaz havası: Termometreler 30'a yaklaştı - 1. Resim

"HAVA ÇOK GÜZEL"

Sınıf olarak toplandıklarını ve piknik yaptıklarını belirten Fethiye Karapınar ise, “Hava çok güzel, biz de bu güzel havayı değerlendirmek istedik dolayısıyla sınıfça, çocuklarımızla piknik yapmaya geldik. Çocuklarımıza top aldık, onlarla oyunlar oynayıp vakit geçireceğiz. Değişik bir gün olsun istedik, onların da bu güzel havada evde kapalı kalmalarını istemedik” ifadelerini kullandı.

Mart ayında yaz havası: Termometreler 30'a yaklaştı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...