Tgrt Haber

Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem ilginç sonuçları paylaştı: "Plaka sahiplerinin yüzde 40'ı kadın"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 14:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 14:37

Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, TGRT Haber'de yayınlanan İş Dünyası'nda Celal Toprak'ın sorularını yanıtladı. Öktem ilginç sonuçları izleyenlerle paylaştı.

Türkiye'yi paylaşımlı scooter​ ve motosiklet hizmetiyle buluşturan Martı​, ulaşım ihtiyaçlarına paylaşım ekonomisine dayalı çözüm üretmeyi hedefliyor. Şimdilerde Tek Araçla Gidelim (TAG) uygulamasıyla gündemde olan Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, TGRT Haber'de yayınlanan İş Dünyası'nda Celal Toprak'ın sorularını yanıtladı. 

"BU AKILALMAZ BİR ŞEY"

Aracında boş koltuklarıyla yolculuk yapan sürücülerle aynı yöne gitmek isteyen yolcuları buluşturduklarını söyleyen Öktem, ilginç bir konuya değindi. Öktem ilginç sonuçları izleyenlerle paylaştı. Öktem, "Plaka sahiplerinin yüzde 40'ı kadın, yüzde 26'sı da ya 75 yaşından büyük ya 18 yaşından küçük. Bu akılalmaz bir şey." ifadelerini kullandı.  

"MEMNUN OLMAYAN GÖRMEDİM"

Kendisinin de paylaşımlı yolculuk yaptığını söyleyen Öktem, "Benim TOGG'um var. Özellikle TOGG'la paylaşımlı yolculuk yapıyorum. Ben memnun olmayan görmedim. Yüzde 98 memnuniyet oranı var. Dünyanın bütün ülkelerinin bunu paylaşımla yolculukla çözmesinin bir sebebi var. Paylaşımlı yolculuk sadece trafiği rahatlatmıyor. Enerji tasarrufu, döviz tasarrufu yapıyor ayrıca cari açığa da faydalı." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...