Tgrt Haber

Masaj salonunu basan baba konuştu: Tek amacım çocuğumu bulmak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2023 11:25 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 11:50

Malatya'da eski eşinin bir masaj salonunda çalıştığını ve 5 yaşındaki oğlunun olduğunun haberi alan baba çılgına döndü. Masaj salonunu basıp ortalığı savaş alanına çeviren baba, İhlas Haber Ajansı'na konuştu. Çocuğum 5 aydır kayıp olduğunu söyleyen baba, "Şu andaki tek korkum çocuğuma zarar vermeleri" dedi.

Malatya​'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, masaj salonunda çalışan eşinin 5 yaşındaki çocuğunu da yanına götürdüğü haberini alan baba​, duruma öfkelendi ve masaj salonunu basarak ortalığı savaş alanına döndürmüştü. Cam ve çerçeveleri indiren baba Uğur Kuru, o anları ve başında geçen olayları İhlas Haber Ajansı'na anlattı.

"EŞİM VE SEVGİLİSİ KÜFÜR EDİNCE İÇERİYE DALDIM"

Çocuğunun 5 aydır kayıp olduğunu ve şehir şehir aradığını aktaran Kuru, En son İzmir'den bir haber geldi çocuğun burada diye. Ben İzmir'e yola çıktım daha sonra Malatya'ya kaçırdığını öğrendim. Biz de Malatya'ya gittik. Telefonları açmadı. Mesaj salonuna polis gönderdim, sonra eşimi gönderdim ama kapıyı açmadılar. Çocuğumun kıyafetlerini asılı gördüm içeride, eşime de onun sevgilisi küfür edince dayanamadım ve içeriye daldım" dedi.

"BENİM TEK AMACIM ÇOCUĞUMU BULMAK"

İçeri girdiğinde çocuğu göremeyince iyice sinirlendiğini söyleyen baba, "Bize ihbarlar geliyor o kadının ve sevgilisinin uyuşturucu kullandığına yönelik. Çocuğuma şiddet uyguladığına dair bana fotoğraflar atıyorlar. Malatya'da çocuğumu bulamadım. Şu andaki tek korkumda çocuğuma zarar vermeleri. Hala çocuğumu arıyorum. Gören duyan herkes en yakın karakola haber versin. Biz şikayetçi olduk zaten her şey var bunlarda. Ben masaj salonunu bastım beni şikayet ettiler mi, etmediler mi bilmiyorum? Benim tek amacım çocuğumu bulmak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...