Tgrt Haber

Masum insanları hedef alan 'kalleş'lere ceza biniyor: 4 PKK'lı etkisiz halde

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2022 10:03 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 10:37
Fotoğraf (AA)

Son dakika haberi: Mehmetçik PKK'ya ağır darbeler indiriyor. Milli Savunma Bakanlığı, "Mehmetçik; karşısına çıkmaya cesaret edemeyen ve masum insanları hedef yapacak kadar kalleş olan korkaklara gereken cezayı inlerinde vermeye devam ediyor. Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi." dedi.

Fotoğraf (AA)

Son dakika haberi: Türk güvenlik güçleri sınır içinde ve dışında terör örgütü PKK/YPG'ye ağır darbeler indiriyor. Milli Savunma Bakanlığı​ yeni gerçekleştirilen bir operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. Masum insanları, sivilleri hedef alan terörsitler köşeye sıkıştı.

SALDIRI HAZIRLIĞINDA YAKALANDILAR

Milli Savunma Bakanlığı, "Mehmetçik; karşısına çıkmaya cesaret edemeyen ve masum insanları hedef yapacak kadar kalleş olan korkaklara gereken cezayı inlerinde vermeye devam ediyor. Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...