Tgrt Haber

Megastar Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü! Tarkan konseri iptal edilecek mi? Tunç Soyer'den açıklama geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2022 23:53 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 00:39

Megastar Tarkan'ın 9 Eylül'de vereceği konser için, Kordon Boyu'na kurulan sahne çöktü. Yıkılan platformun altında kalan vatandaşların olduğu iddia edilirken, yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz" diyen Soyer, konserle ilgili tekrar bir bilgilendirme yapılacağını belirtti.

İzmir​'in düşman işgalinden kurutluşunun 100. yılı için tarihinin en büyük kutlamalarına hazırlanan kente, megastar Tarkan’ın konser​ vereceği sahne çöktü. Kordon Boyu’na Tarkan​ için kurulan dev sahne sebebi nehüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yıkıldı.

SAHNENİN ALTINDA KALAN 1 KİŞİ YARALANDI

Görüntülerin yayılmasından sonra sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İşçilerin altında kaldığı iddiaları büyük bir paniğe neden olurken olay yerine çok sayıda sağlık ekibin yönlendirildiği öğrenildi. Sağlık ekiplerinin bölgede yapptığı incelemede, yaralanan 1 kişi Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TUNÇ SOYER​'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Megastar Tarkan’ın konser vereceği sahnede meydana gele çökme sonucu sosyal medya hesabından açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tuncsoyer/status/1567617672883347457

TARKAN SAATLER ÖNCE ORADAYDI

Ayrıca Tarkan sahnenin çökmesinden saatler önce yarın gerçekleşecek konser için sosyal medya hesabından 'loading' bir paylaşımında bulunmuştu. 

Megastar Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü! Tarkan konseri iptal edilecek mi? Tunç Soyer'den açıklama geldi

ÜCRETSİZ KONSERE BALKON VE KAFE TARİFESİ

Öte yandan Tarkan konserini duyan binlerce kişi Kordon’daki kafe ve restoranlarda konserden günler öncesinde yer ayırttı. Ayrıca Tarkan’ı daha rahat görebilmek için Kordon’daki bazı evlerin balkonlarının 100 ile 500 dolar arasında kiraya verildiği öğrenildi.

Megastar Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü! Tarkan konseri iptal edilecek mi? Tunç Soyer'den açıklama geldi

TEKNELER 8 BİN TL

Balkonların bir diğer alternatifi ise balıkçı tekneleri oldu. Neredeyse tüm balıkçı tekneleri, Tarkan'ı denizden izlemek isteyenler için o gece kiralanacak. Teknek kiralayan bir şirket o geceki kiralama bedelinin 8 bin TL olduğunu belirtti.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...