Tgrt Haber

Meğer ilk değilmiş... 29 Ekim gösterilerinde yürek sızlatan olayın prova görüntüleri ortaya çıktı!

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ekim 2023 14:23 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 14:41

Afyonkarahisar’da bir ilkokulda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlanan gösteride dışlanan öğrencinin görüntüleri gündeme oturmuştu. Öğretmenin çocuğa aynı muameleyi provalarda da yaptığı ortaya çıktı.

Atatürk İlkokulunda  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ilkokul 4/İ sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteride vicdanları yaralayan bir görüntü tepkilere neden oldu. Sınıf öğretmeni iddiaya göre, dikkat eksikliği (disleksi) olduğu ve hareketleri yapamadığını öne sürdüğü öğrenciyi ekipten ayırdı. Bir köşede arkadaşlarını izleyen çocuğun görüntüleri yürek sızlattı. 

Bu sırada adeta ötekileştirilerek sınıftan ayrılan M.E.T., ise ellerini önüne bağlayıp, üzgün bakışlarla gösteri sunup katılımcıların alkışladığı arkadaşlarını izlemekle yetindi.

VELİLER O ÖĞRETMENİ TEBRİK ETTİ 

Öğretmen Ş.Ş.’nin gösteri için sınıfta yapılan provalarda küçük çocuğu sıraya oturttuğu ve öğrencinin arkadaşlarına dahil olmasını engellediği ortaya çıktı. Kendi sosyal medya hesabından prova görüntülerini paylaşan Ş.Ş.’ye o anda diğer velilerden tebrik gelmesi ise bir başka düşündürücü konu oldu. Görüntülerde M.E.T.’nin sırada oturduğu ve durgun bakışlarla dans eden arkadaşlarını izlediği görülüyor.
Öte yandan, konu ile ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan incelemenin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...