Tgrt Haber

Mehmet Aslan'dan adaylık açıklaması

05 Şubat 2015 17:24
Mehmet Aslan'dan adaylık açıklaması

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı oyuncu Mehmet Aslan'a milletvekilliği aday adaylığı soruldu. Aslan, "Ben de gazeteden öğrendim. Görev bitmez, hayatta her şey nasip, kısmet" dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İl Başkan Yardımcısı oyuncu Mehmet Aslan ve parti meclis üyeleriyle İstinye Bayırı Caddesi üzerindeki Koru Mahallesi'nde imara açılacağı ileri sürülen alanda, basın açıklaması yaptı. İstanbul'un silüetini bozacak adımların karşısında olacaklarını belirten Karataş, yeşil alanın imara açılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

'BEN DE GAZETEDEN ÖĞRENDİM'

Basın açıklamasında gözler, milletvekili seçimlerinde aday adaylığı konuşulan oyuncu ve MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan'ın üzerindeydi. Aslan, bir gazetecinin milletvekili aday adayı olup olmayacağı yönündeki sorusu üzerine şunları söyledi: Ben de gazeteden öğrendim. İl başkan yardımcısıyım ve görevimin başındayım. Yapmamız gereken çok şey olduğuna inanıyorum. Görev bitmez, hayatta her şey nasip, kısmet. Kampanyalarımızla, projelerimizle İstanbul'a, ülkemize elimizden geleni yapıyoruz. Allah'a çok şükür çekinmiyorum, korkmuyorum. Her şey nasip. Vatanım ve partim için ne yapmam gerekiyorsa onu yaparım.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...