Tgrt Haber

Son dakika! Taciz atışları cezasız kalmıyor: 6 terörist etkisiz hale getirildi

09 Eylül 2022 13:30 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 17:28
Son dakika! Taciz atışları cezasız kalmıyor: 6 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütü PKK'ya darbe vurmaya devam ediyor. MSB, birçok operasyon bölgesinde taciz ateşi açan 6 teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kahraman Mehmetçik​'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Mehmetçik, gün içerisinde 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı​ ve Zeytin Dalı​ bölgelerine taciz ateşi açan 4 teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri​ tarafından etkisiz hale getirildiğini duyuruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1568181457419489282

'TERÖRİSTLER NEREDEYSE HEDEF ORASI'

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan en son paylaşımda ise 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terörist neredeyse hedef orası! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1568241911244247042

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...