Tgrt Haber

Son dakika! Kahraman Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Barış Pınarı'nda 13 terörist öldürüldü

17 Nisan 2022 11:00 - Güncelleme : 17 Nisan 2022 11:24
Son dakika! Kahraman Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Barış Pınarı'nda 13 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 13 PKK'lı teröristin, Kahraman Mehmetçik tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik, yurt içinde ve dışında teröristlere karşı verdiği mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Düzenlenen operasyonlarla teröristler inlerinde tespit edilip, etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından en son yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesinde PKK'ya Mehmetçik tarafından çok ağır bir darbe vurulduğu aktarıldı. Bölgede taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 13 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğü açıklandı.

MEHMETÇİK'TEN PKK'YA AĞIR DARBE

MSB'nin paylaşımında, "Teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 13 PKK/YPG'li terörist Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1515599997676539910       

ABD'Lİ KOMUTAN TERÖRİST BAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan  ABD'nin Suriye'de terörü destekleyen bu faaliyetleri Ankara-Washington hattında gerilim oluşturmaya devam ediyor. Terör örgütü elebaşı Kobani ile ABD’li CENTCOM komutanı ile yaptığı görüşme tepkilere neden oldu. Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG/PYD'nin elebaşı Ferhat Abdi Şahin, CENTCOM komutanı Michel Erik Kurilla ile görüşmesini Twitter’dan duyurmuştu.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...