Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 11 terörist öldürüldü

07 May 2022 16:20 - Güncelleme : 07 May 2022 16:40
Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 11 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt için ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler gerçekleştirilen operasyonlarla tek tek inlerinde vuruluyor.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan en son paylaşımda, Zeytin Dalı ve Barılş Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

"TERÖR İNLERİ YERLE BİR EDİLİYOR"

MSB'nin paylaşımında, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki terör inlerini yerle bir etmeyi sürdürüyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1522928766842019840                         

PENÇE-KİLİT'TE 73 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Pençe Kilit Operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunun Milli Savunma Bakanı Akar, “Zorlu hava ve arazi koşullarında Mehmetçik tarafından teröristlerin inlerine giriliyor, buralar alçakların başlarına yıkılıyor. Bugüne kadar diğer alanlarda yapılan çalışmalar var. Bunların hepsinin tamamlanabilmesi için bu kilidi bağlamamız, bunu başarılı bir şekilde sonuçlandırmamız gerekli. Şu ana kadar 73 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlere ait 102 mağara, sığınak tahrip, 524 el yapımı patlayıcı imha edildi.” dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...