Tgrt Haber

Son dakika | Mehmetçik'ten PKK'ya darbe! 7 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
30 Haziran 2024 14:00 - Güncelleme : 30 Haziran 2024 14:35

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 3, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 4 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Terör örgütlerine karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan en son açıklamada, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 3, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 4 PKK’lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"MEHMETÇİK, KAHRAMANCA VE FEDAKARCA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR!"

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mehmetçik, kahramanca ve fedakârca mücadeleye devam ediyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 3 PKK/YPG'li terörist ile Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlediği 4 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...