Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Gara'da 3 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2022 11:50 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 12:13
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Gara'da 3 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin hava harekatıyla öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde saklanan teröristler karadan ve havadan düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK​'lı teröristin hava harekatıyla öldürüldüğünü duyurdu.

"ARA, BUL, YOK ET!"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Ara, Bul, Yok Et! Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1584465637883408384

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...